Stuur me dat linkje eens door!

Onderzoek WhatsApp

Onderzoek via WhatsApp
Het wordt steeds lastiger om respondenten te betrekken bij onderzoek. De respons, zeker onder jongeren, loopt terug. Onze oplossing? Onderzoek via WhatsApp! Uit eigen onderzoek blijkt dat ruim 9 van de 10 respondenten onderzoek in WhatsApp leuk vindt én eerder bereid is (direct) deel te nemen. Stuur een vragenlijst door middel van een QR-code of linkje naar de doelgroep en voilà, de ingevulde vragenlijsten komen direct binnen. Onderzoek via WhatsApp levert snel inzichten op. Zelfs al binnen 24 uur.

Zelf ervaren hoe het is om vragen te beantwoorden via WhatsApp? Scan dan de QR-code of druk op de link op je smartphone!

Rijke en veilige data
Omdat je met WhatsApp naast chatberichten ook foto’s, spraakberichten en video’s kunt sturen, ontstaat er een rijk aanbod aan data. Alle kwalitatieve en kwantitatieve antwoorden komen binnen op onze Miles Messenger. De data blijft dus veilig in ons bezit (zie onze algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst). Ook voor dataverzameling via WhatsApp zijn we gecertificeerd op het gebied van (cyber)security met ISO 27001 en ISO 27701. Benieuwd naar de mogelijkheden van WhatsApp onderzoek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kom op een snelle en leuke manier in contact met respondenten. Probeer onderzoek via WhatsApp. Lees er meer over op onze website.