Tijd voor de generale repetitie

UX Live

UX Live
Door verdergaande digitalisering zijn websites en apps continu in ontwikkeling. Hoe krijg je inzicht in de prestaties en toegankelijkheid van je digitale toepassing? Daar hebben we UX Live voor. Met deze oplossing toetsen we hoe begrijpelijk en aansprekend je website of app is, gebaseerd op Voice en Video. Voorbeeld: we geven respondenten de mogelijkheid om opdrachten te doen, zoals het aanschaffen van een product op een website of -app, terwijl ze vertellen waar ze naar kijken en waar ze rekening mee houden.

Feedback vastleggen
Miles Research legt alle handelingen van de respondent vast op video. Wat zegt de respondent? Waar gaat hij of zij met de muis overheen? Waar wordt op geklikt? Waarom maak je deze keuze? Een developer kan zo gemakkelijk meekijken met gebruikers. Daarna kan er direct aan de slag worden gegaan met de feedback en de uitkomsten om het gebruik van je website of app te verbeteren.

UX Live is een efficiënte en snelle manier om tot waardevolle inzichten te komen, zelfs binnen één dag. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van UX Live? Neem eens contact met ons op.

US Live: een praktische oplossing om user experience onderzoeken uit te voeren op afstand. Lees er meer over op onze website.