Software voor vragenlijsten

Software voor vragenlijsten

Wil je op elk gewenst moment vlug en eenvoudig een vragenlijst maken én versturen? Of binnen één minuut een QR-code voor een vragenlijst genereren? Dat kan, met onze Do It Yourself (DIY) or Together oplossing. Programmeer zelf een vragenlijst in de gewenste look, feel en tone-of-voice met onze software-tool. Heel eenvoudig. En veelzijdig. Je kunt de vragenlijst vervolgens – op elk gewenst moment – genereren.

Wil je het toch liever samen met Miles doen? Geen probleem. Dan nemen wij de gehele programmering van de vragenlijst uit handen en pakken we het samen op. Miles zet alles klaar in de door jou gekozen stijl en tone-of-voice. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is aangeven wanneer de vragenlijst verstuurd moet worden, hoe (via mail, WhatsApp of QR-code) en naar wie. Simpel toch?

Voor klanten van klanten
De Do it Together-module is een variant op onze DIY-aanpak. Hiermee bieden we je de optie om (zakelijke) klanten gestandaardiseerde onderzoeksoplossingen aan te bieden. Zij kunnen vervolgens hun klanten weer eenvoudig benaderen, bijvoorbeeld voor een klant- of medewerkeronderzoek. Benieuwd naar de mogelijkheden van DIY or Together? Neem gerust contact op.

Je eigen onderzoek opzetten? Maak gebruik van onze software voor vragenlijsten. Meer weten over deze tooling? Lees het hier!