Voor wie is de Quick Poll Generator?

Deze oplossing is bedoeld voor situaties waarbij vaak dezelfde onderzoeken moeten worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het evalueren van lessen binnen een onderwijsinstelling over het jaar heen of series van congressen.

Hoe werkt dit?

Bij deze oplossing gaan we uit van onderzoek dat vaker terugkomt en steeds hetzelfde is. In geval van het evalueren van lessen, kan de onderwijzer of trainer in kwestie via een portal een onderzoek aanvragen. Hij of zij geeft aan welke les het is en wie hem geeft. Deze input genereert een unieke link naar een vragenlijst met alle al ingevoerde gegevens en een QR code. Deze kan met de telefoon worden geopend, waarmee dezelfde vragenlijst wordt geopend. De resultaten stromen automatisch een dashboard in waarmee men de eigen resultaten kan zien versus de benchmark.

Waarom is dit interessant?

De Quick Poll Generator is een praktische en betaalbare oplossing om continu een scherp beeld te houden bij een aantal kernactiviteiten in de organisatie. Teams of personen zien hun eigen resultaten afgezet tegen het gemiddelde en kunnen hun activiteit daardoor optimaliseren. Op organisatieniveau ontstaat een continue en breed beeld bij diverse gemeten kernprocessen. Hiermee kan kort op de bal worden bijgestuurd waar nodig.