Wie het weet, mag het zeggen

panel onderzoek

Doelgroepgerichte onderzoekspanels
Het is vandaag de dag steeds lastiger om onderzoekspanels te vinden die representatief zijn voor Nederland. Bij Miles Research hebben we door de jaren heen ons netwerk van panelaanbieders breed en divers uitgebouwd. Onze ervaring, in combinatie met onze expertise in panelonderzoek, zorgt ervoor dat we toegang hebben tot unieke respondenten of respondenten met specifieke kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan respondenten die werken bij een bepaalde organisatie. Bij B2B-onderzoek zetten wij onze panels in om op die manier nieuwe ‘zakelijke respondenten’ te vinden.

Alle soorten en maten
Miles Research beschikt over consumentenpanels, zakelijke panels, klanten van specifieke aanbieders, mensen die in een bepaald verzorgingsgebied wonen of respondenten die lid zijn van bepaalde organisaties. Daarnaast werken we met Trendpanel, al of niet samen met ons eigen onderzoekspanel, om snel en wendbaar onderzoek te doen. Zelfs binnen één dag, via WhatsApp of een ander kanaal. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze onderzoekspanels? Graag zoeken we samen naar de beste oplossing.

Behoefte aan panel onderzoek? Krijg toegang tot zeer specifieke groepen respondenten. Wij kunnen (bijna) elke groep voor je vinden.