Mooi nieuws, Miles Research is genomineerd voor Data & Insights Bureau door de brancheorganisatie Data & Insights Network voor 2024!

Uiteraard zijn wij ontzettend trots op deze nominatie. Het voelt als waardering voor dagelijks presteren. Soms hard werken, maar altijd met veel plezier en inzet. Het bevestigt ook dat we klantwensen steeds naar een mooi resultaat weten te vertalen.

Van genomineerde bureaus wordt behoorlijk wat gevraagd. Oog voor de sector, inclusief medewerkers en jong talent. Maar zeker ook is het belangrijk een frontrunner te zijn rond technologische innovatie. Van genomineerde bureaus wordt verwacht dat ze echt een positief verschil maken in het marktonderzoek- landschap. Dat Miles Research tussen deze genomineerden staat, is een enorme eer. Daarbij uiteraard ook felicitaties voor de medegenomineerden van Motivaction International en Online Dialogue!

We hopen natuurlijk de nominatie te verzilveren en de award mee naar huis te kunnen nemen. Maar om dat te weten moeten we nog wachten tot de uitreiking op 27 juni. Fingers crossed!

Hoe het ook afloopt, dank in ieder geval voor de nominatie beste juryleden!

Christiaan Buitenhuis, Jorrit Lang, Imre van Rooijen, Shirley van Stappershoef-Veerman, Wouter Jonkers, Jolien van den Berg, Roelof Smallenburg