Medewerkers maken het verschil!

Wat is Engagement Scan?

Wat maakt dat de ene organisatie succesvoller is dan de andere? Bij HR gaat het al lang niet meer alleen om Personeel & Organisatie en de salarisadministratie. Het gaat om onboarding, ontwikkeling, betrokkenheid en bevlogenheid. Hoe houd je je organisatie wendbaar (agile) en hoe kun je de medewerkers laten bijdragen aan de strategische doelen, hoe zorg je dat ze hun eigen doelen nastreven?

Allerlei vraagstukken waar de huidige HR adviseur mee worstelt. De HR manager is steeds meer een partner voor de lijnmanager. De lijnmanager moet in gesprek blijven met zijn mensen. Hij kent zijn mensen immers het beste. De HR manager levert de tools en inzichten om een effectieve continue dialoog te stimuleren.

Waarom Engagement Scan?

De Engagement Scan van Miles Research is een ideaal instrument om dit te faciliteren. Een innovatieve technische tool die speciaal is ontwikkeld voor de moderne organisatie die net dat stapje extra wil zetten. Een instrument dat vooral eenvoudig werkt en de dialoog in de organisatie opgang brengt, stimuleert, monitort en borgt.

Contact