Wat bedoelen we hiermee?

Uiteraard doen wij met veel plezier marktonderzoek voor diverse partijen. Toch willen sommige organisaties soms ook graag een deel van het onderzoek zelf uitvoeren. Omdat we altijd zulke positieve geluiden horen over onze vragenlijsten, maakt Miles Research het nu ook mogelijk direct te werken met onze vragenlijst oplossingen.

Hoe werkt dit dan?

Onze vragenlijst software is een van de meest veelzijdige in de markt en is erg gemakkelijk onder de knie te krijgen. Met name qua flexibiliteit en grafische mogelijkheden is er erg veel mogelijk. Zelf programmeren met deze software is voor iedereen goed te doen. Er kunnen daarbij zowel eigen klantbestanden worden gebruikt, alsook automatische koppelingen worden gelegd met externe panels.

Wij zetten onze jarenlange ervaring met de software in om iedereen goed op weg te helpen en blijven ook daarna continu beschikbaar voor support waar nodig. Bovendien kunnen we op elk niveau bijspringen, bijvoorbeeld voor advies op het gebied van het opzetten van de optimale vragenlijst, het checken van een al geprogrammeerde vragenlijst of het overnemen van een deel van het programmeren. Dit laatste is bijvoorbeeld handig in het geval van een tekort aan capaciteit.

Naast de al genoemde technische voordelen, is de software goed betaalbaar, waarmee het ook voor partijen die minder onderzoek doen een interessante optie is.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een demo waarin de mogelijkheden helder geschetst worden. Op basis daarvan gaan we uiteraard graag verder in gesprek.

Contact