Je eigen dashboard op maat

dashboard laten maken

Van onderzoek naar dashboard
Wil je graag inzicht in de resultaten van een onderzoek, in welke vorm ook? Grote kans dat Dashboarding+ de oplossing voor jou is. Miles Research ontwerpt je dashboard op maat en in de huisstijl van je eigen organisatie. Geïntegreerd met onze onderzoeksdata en data die je als organisatie al beschikbaar hebt. Onze dashboards zijn interactief en geven intuïtief inzicht, gebaseerd op Microsoft-technologie (Power BI).

Geautomatiseerd en realtime
Wij maken op alle mogelijke aggregatieniveaus volledig geautomatiseerd rapportages voor de meest gebruikte bestandsformaten (zoals PowerPoint, Word, Excel en pdf). Met vergelijkingen over een bepaalde periode of om – door het toepassen van bepaalde filters – eenvoudig de resultaten per afdeling of regio te bekijken. Iedereen binnen je organisatie kan deze rapportage downloaden en realtime (24/7 voorzien van updates) inzien. Daarbij zet Miles diverse geavanceerde features in door middel van AI, zoals geautomatiseerde samenvattingen van antwoorden op open vragen, of zelfs ingesproken antwoorden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Dashboarding+?
Bekijk een van de demo-dashboards hieronder:

Je eigen dashboard laten maken? Onze interactieve dashboards geven snel en intuïtief inzicht, passend bij jouw huisstijl en organisatie.

Klantonderzoek

BEKIJK DEMO

Medewerkersonderzoek

BEKIJK DEMO

Klantonderzoek Intermediair

BEKIJK DASHBOARD